POJAVIO SE JEZIV SNIMAK UBISTVA NUSRETA? Osumnjičeni ubadao žrtvu u kolima, pa onda hladnokrvno otišao da pije vodu (VIDEO)

U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su troje osoba u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i Elvis Hrnjak (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

Treća osoba, Rijalda Haci (27) iz Sjenice, uhapšena je zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela. Dok je Sead Zećović u bekstvu i nedostupan policijskim organima.

Portal „Sandžak danas“ je objavio dva video snimka koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili tragičnom ubistvu Nusreta Destanovića. 

Snimak pokazuje navodno ubadanje?

Na snimcima se vidi kako golf IV, u vlasništvu Destanovića, ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila sa vozačevog sedišta izlazi Sead Zećović, koji trči prema suvozačevom mestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne, piše portal „Sandažk danas“

U automobilu marke Golf IV, koji je u vlasništvu Nusreta Destanovića, još uvijek postoje tragovi krvi. Ti tragovi krvi kao i video snimak predstavljaju neoboriv dokaz protiv Seada Zećovića da je ubio Nusreta Destanovića. 

Zećović je nakon toga automobil odvezao u Novi Pazar kod svog rođaka, Elvisa Hrnjaka, koji je također pritvoren zbog skrivanja Zećovića i pomaganja nakon izvršenja krivičnog dela.

Nakon ubistva otišao da pije vodu u autoperionici

Ovo je automobil Passat B6, koji je u vlasništvu Seada Zećovića. Na automobilu je takođe ispisano “Zećović”. Policija i kriminalistička služba oduzeli su automobil kao dokazni materijal.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal „Sandažak danas“, Sead Zećović i E. Dž. (18) iz Sjenice su najprije fizički napali Nusreta Destanovića pre nego što su ga prisilno smestili u njegov automobil, na suvozačkom sedištu. Na drugom snimku, zabeleženom nakon ubistva, vidi se kako Sead Zećović pije vodu sa pištolja u autopraonici, nakon izvršnja zločina.


UDARNA VEST.rs (Sandžak danas)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare