KAKVA BOMBA! SVET BRUJI – KIM I BEKAM U VEZI?! Pojavili se zajedno na žurci poznatog repera i RASPLAMSALI GLASINE: Čak su i STAJLINGE UPARILI

I dok njen bivši suprug Kanje Vest sa svojom novom izabranicom Bjankom Sensori svakodnevno provocira javnost skandaloznim ponašanjem i njenim doslovno golim izdanjima, kod Kim Kardašijan izgleda da važe one stare poslovice: „Ispod mire trista vire“ ili „tiha voda breg roni“. Iako dva meseca kruže priče da je njen novi partner momak prezimena Bekam, ali ne Dejvid, na koga svi prvo pomisle, već drugi sportista – Odel Bekam Džunior, zvezda američkog fudbala, najpoznatija svetska starleta samo ćuti.

I čini se da se Kim Kardašijan i Odel Bekam Džunior uopšte ne trude da zaustave glasine o svojoj vezi, već baš suprotno – kao da ih samo podgrevaju. Najpoznatija Kardašijanka pre dva meseca bila je na proslavi 31. rođendana svog 12 godina mlađeg ‘prijatelja’ u Njujorku, pored brojnih svetskih faca koje su bile među zvanicama, a prošlog vikenda njih dvoje su zajedno otišli na Džej-Zijevu žurku, koju je reper organizovao pred dodelu Gremi nagrada u Los Anđelesu, a za tu priliku – čak su i stajling uparili.

Predstavnici za medije i jedne i druge strane još uvek se ne oglašavaju povodom ljubavne afere koja intrigira znatiželjnu javnost, a brojni insajderi za „People“ tvrde da Kim i Odel bez pritiska, očekivanja i žurbe rade na jačanju svog odnosa, ‘da se još ležerno druže’, ali i da su ‘na korak od veze’.

Oboje imaju decu iz prvih brakova

Kim Kardašijan iz prethodnog braka ima četvoro dece, dok on iz dugogodišnje veze sa manekenkom Loren Vud ima jedno – sina Zidna, koji ima dve godine.

Kim je bila udata za Kanjea Vesta od 2014. do 2021. i sa njim ima ćerke Nort (10) i Čikago (6), kao i sinove Psalma (4) i Senta (8). 

Nakon kraha braka bila je u kratkoj, devetomesečnoj strastvenoj vezi sa Pitom Dejvidsonom, ali nisu potrajali.

Možda je baš mlađani i Mlađi Bekam njena ‘ona prava ljubav’, koju toliko dugo čeka.

UDARNA VEST.rs (Žena Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare