OGLASIO SE I NEMANJA BJELICA NAKON INCIDENTA SA BIVŠIM FUDBALEROM: Evo šta je poručio košarkaš preko advokatice! 

incidenta u tržnom centru u Beogradu kada je bivši fudbaler Crvene Zvezde Nikola Petković napao košarkaša Nemanju Bjelicu, sada se oglasila i Nataša Jovičić, advokatica košarkaša saopštenjem koje prenosimo u celosti.

– Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3. februara 2024. godine u dečjoj igraonici u TC Galerija obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece Nemanja Bjelica neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju – navodi se u saopštenju.

Kako je Kurir pisao, pre nego što je Bjelica poručio javnosti da se neće dalje oglašavati, oglasio se bivši fudbaler Nikola Peković kao partner Bjelicine supruge Mirjane, a koji je izjavio „da Mirjana nije uradila ništa pogrešno i da se par ne razvodi zbog nje, već zbog navodne prevare Nemanje Bjelice i to sa suprugom svog kuma“.

– Oni se ne razvode zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića – napisao je Petković u saopštenju u kom je izneo svoju verziju priče.

Tim povodom Sava Lešić, koji je takođe poznati srpski košarkaš, negirao je ove navode i rekao da „ne zna odakle Petkoviću takva ideja“.

Nemanja Bjelica sa suprugom
Nemanja Bjelica sa suprugomfoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, napad na Nemanju Bjelicu desio se 3. februara, a snimile su ga sigurnosne kamere u igraonici u tržnom centru u Beogradu, u kom se incident dogodio. Na snimku se vidi košarkaš koji sedi sam za stolom i bivši fudbaler koji mu prilazi i nešto mu govori, pa odlazi od stola i ponovo se vraća, a potom i kako pored šanka drži makaze u ruci i obraća se Bjelici.

– Između ostalog mu je rekao: „Iseliću te u Prigrevicu.“ Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici „da će da ga izbode“ – rekao je izvor Kurira.

Petković je nakon incidenta uhapšen i u pritvoru je proveo 48 sati. Nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnomk tužilaštvu u Beogradu on je juče pušten da se brani sa slobode. Na teret mu se stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti i izrečene su mu mere zabrane prilaska i komunikacije sa Nemanjom Bjelicom.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare