MILJANA KULIĆ NAPUSTILA BEČ Kontroverzna Nišlijka spakovala kofere, objavila snimak iz aviona

Doskorašnja rijaliti učesnica, Miljana Kulić, i nakon napuštanja Bele kuće neprestano izaziva pažnju javnosti svojim potezima.

Naime, nakon izlaska iz Elite Kulićeva je otputovala u Beč kako bi se susrela sa svojim bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom.

Miljana Kulić u avionu
Miljana Kulić u avionu

Nakon raznoraznih priča koje su poslednjih dana kružile o njihovom odnosu, Miljana je odlučila da spakuje kofere i vrati se u Srbiju. 

Ona se jutros snimala u avionu, pa mnogi pretpostavljaju da ide pravo za Niš gde će boraviti sa porodicom, kao što je pre nekoliko dana i najavila.

Podsetimo, Čolić je objavio video-snimak iz stana tvrdeći da mu Miljana lupa na vrata usred noći, te ispod istog ostavio poruku.

 Molim vas, gospođo Miljana Kulić, da me ne uznemiravate jer ovo nije rajski vrt nego Beč, a ja takođe nisam drvo pa da ti u šest sati ujutro ispunjavam želje – napisao je uz video Zola, a u pozadini se čuje kako mu neko lupa na vrata.

Iako su se u javnosti pojavile informacije da Čolić ne želi da se susretne sa Miljanom, te joj je otvoreno rekao da se vrati u svoj rodni grad, usledio je šok.

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavila se njihova zajednička fotografija. Bivši ljubavnici napravili su selfi u liftu. Na slici se može videti kako zagrljeni poziraju, a zatim je usledila i naredna fotografija na kojoj je prikazan sočan poljubac.

Njihovi fanovi ostali su u šoku što se može primetiti i u komentarima ispod fotografija.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare