ISPOVEST LUNE ĐOGANI O PORODICI I ODNOSU SA ANABELOM I GAGIJEM! Batalila pevanje, a ovo će joj biti nova zanimacija 

Luna Đogani je progovorila o majčinstvu, poslu koji razvija, ali se i dotakla odnosa sa popularnim roditeljima, Anabelom i Gagijem.

Blogerka uživa u majčinstvu, a evo i kako voli da provdi slobodne dane sa porodicom:

Luna Đogani
FOTO: PRINTSCREEN PINK TV

– Deca su jako vezana za mene. I jako mi je drago što jesu. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sma već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom – rekla je Luna, pa otkrila kako provodi nedelju sa ukućanima:

Luna Đogani
FOTO: PRINTSCREEN PINK TV

– Nedeljom uglavnom ručamo zajedno, odmaramo… izležavamo se, grlimo se, ljubimo! Odemo u neki tržni centar, budemo zajedno. Preko nedelje nemamo puno vremena da budemo zajedno, pa vikend odvojim za takve aktivnosti, rekla je ona pa otkrila da li je očekivala da će se tako brzo ostvariti u ulozi majke:

Gagi Đogani, Anabela Atijas
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, ZORANA JEVTIĆ

– U životu ništa ne možeš da planiraš. Sve je nekako brzo, spontano došlo, ali sam se ja snašla! Moja mama mi dosta pomaže i nadam se da ću imati sa ćerkama isti odnos kao moja majka sa mnom. Daće bog da i ja budem kao ona u njenim godinama, dodaje Luna pa je otkrila i da li li će se možda vratiti muzici i da li možda želi da se kroz muziku spoji sa majkom i ocem:

– Ja sam skroz batalila muziku. Počela sam da se bavim nekom vrstom voditeljstva. Napravili smo studio. To mi se sviđa, ti podkasti. Imala sam već neku emisiju i goste. Pozvaću i roditelja da gostuju, ali odvojeno naravno. Što se tog spajanja u muzičkom smislu tiče, ako se pojavi dobra pesma, kao dobar marketing, moglo bi da se desi, što da ne – zaključila je Luna u emisiji Premijera Vikend Specijal.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Pink)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare