UBILI VIŠE OD 20 PASA! Uznemirujući prizor u Leskovcu: Meštanin tokom šetnje pored puta zatekao groblje ljubimaca: „A juče su trčkarali pored mene“

Građanin Leskovca, Miloš Lj., bio je svedok uznemirujućeg prizora kada je u toku trčanja naišao na tela više od dvadesetak pasa, nedaleko od mosta za Donje Stopanje.

Kako je Miloš naveo na svom Fejsbuk nalogu, video je i beli kombi u blizini, čiji model i tablice nije zapisao, ali je podelio i da je do juče viđao iste pse kako trčkaraju pored njega.

– Na putu od restorana Gros do mosta za Donje Stopanje. Nisam ih stigao sve da slikam jer onda ne bih ni trčao. Preko 20 komada, sigurno. Do juče sam ih viđao kako trčkaraju pored mene, pojedini su me i lajali ali svakako su mi trčanje učinili lepšim. Kada sam na pola puta stao, video sam beli kombi, ne znam koji model, niti tablice odakle je čovek izašao i jedno smestio u svoj kombi. Nisam imao snage da se brzo vratim i upamtim tablice kombija. Svakako, počinilac ovog dela bi morao da odgovara!!! – navodi se iznad fotografija. 

„Prijaviću sve što se tamo dešava“

Miloš je pozvao na nadležne da preduzmu mere kako bi se počinilac ovog gnusnog dela pronašao, jer do ovako nečega ne sme ponovo da dođe.

– Tamo trčim svako jutro i prijaviću i ubuduće sve što se tamo dešava, a ima često i bačenog smeća pored puta i uz put koje neretko skupim u džak – kazao je Miloš za „Jugmediu„, dok je u komentarima naveo da je reč o trovanju pasa

„Užasno!“

Fotografije su izazvale opšte negodovanje i gađenje korisnika društvenih mreža, koji su se složili da „nema više ljudskosti“, ako se ovako ponašamo sa životinjama koji nam pružaju ljubav. 

„Strašno sa kim delimo životnu sredinu“, „Pećinski ljudi“, „Au, ovo treba da se prijavi!“, „Nema više ljudskosti…“, „Užasno! Neka im se sve vrati, neka plate!“, „Nemam reči, strašno“, samo su neki od komentara.

U komentarima se našao i predsednik Udruženja za zaštitu životne sredine „Zdrava Planeta“ Leskovac, koji je sa svedokom svirepog zločina podelio da želi da preuzme slučaj, kako bi se počinioci kaznili na adekvatan način.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare