Voditeljka Bojana Lazić priznala da je TRPELA PSIHIČKU TORTURU OD PARTNERA: „Maltretirana sam, jer je mislio da sam bolja od njega“

Voditeljka „Pinka“ Bojana Lazić priznala je jednom prilikom da je trpela psihičku torturu od strane bivših partnera.

– Dešavalo se da me psihički maltretiraju zbog nekog svog ličnog nezadovoljstva ili prosto što misli da sam mnogo bolja od njega i ne zna na koji način to da ishendluje – rekla je Bojana, a Vesna de Veniča tada dodala:

– Ako muškarac nije uspešan, onda je žena kriva što nije uspešan, to je vrlo opasno – rekla je vesna u emisiji „Magazin IN“.

Bojana Lazić, koja na „Pinku“ vodi emisiju „Premijera Vikend Specijal“, priznala je da je, s druge strane, uvek nailazila na podršku od žena.

– Lepa žena se lepoj ženi raduje. Nikada ništa loše nećeš čuti od lepe i uspešne žene – zaključila je voditeljka.

Podsetimo, Bojana Lazić danas važi za jednu od naših lepših voditeljki, a svojim izgledom redovno privlači veliku pažnju, naročitog jačeg pola.

Voditeljka je neretko na meti komentara da je na sebi radila nekoliko korekcija, ali ona to negira.

– Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala, iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu – rekla je Bojana jednom prilikom za „Blic“.

Atraktivna voditeljka kupila je nedavno luksuzan stan i otvorila nam vrata svog doma.

UDARNA VEST.rs (blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare