Vest koja će obradovati naciju: Derbi može da gleda cela Srbija! 

Sjajne vesti stižu na dan večitog derbija – utakmicu između Crvene zvezde i Partizana (19.00) u ABA ligi može da gleda cela Srbija.

Crvena zvezda ulazi u duel s impresivnim skorom od 15 pobeda i samo 2 poraza, dok se Partizan nalazi na visokom drugom mestu sa skorom 13-4. Ova utakmica ima potencijal da odredi ko će završiti regularni deo sezone na prvom mestu i time osigurati prednost domaćeg terena sve do eventualnog finala.

Situacija postavlja Partizanu izuzetno bitan zadatak – moraju da ostvare pobedu nad Crvenom zvezdom kako bi sačuvali svoje šanse za vrh tabele. Ukoliko crno-beli žele da se bore za prvo mesto, neophodno je da izađu kao pobednici iz ovog neizvesnog gradskog okršaja. 

Sa druge strane, nema sumnje da će tim sa Malog Kalemegdana dati sve od sebe kako bi zadržao prvo mesto na tabeli i osvetio se „parnom valjka“ za poraz u prvom ovosezonskom abaligaškom derbiju.

A sada su stigle i lepe vesti oko televizijskog prenosa. 

Derbi može da gleda cela Srbija, s obzirom da će pored Arene Premium 1, utakmicu prenositi i TV B92. 

TV B92 je na svakom kablovskom operateru i generalno svakom provajderu, tako da će svi biti u mogućnosti da gledaju večiti derbi. 

Utakmica je na programu od 19.00. 

UDARNA VEST.rs (Sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare