PORODIČNA DRAMA U PEĆI: Majka i ćerka uhapšene zbog nasilja nad mužem i sinom!

Nakon obavljenog razgovora sa tužiocem, odlučeno je da budu puštene na slobodu, a ceo slučaj ide u redovnu proceduru.

U petak u ranim jutarnjim satima, grad Peć na Kosovu postao je poprište nesvakidašnjeg slučaja nasilja u porodici. Prema informacijama sa sajta Lajmi.net, majka i njena ćerka su navodno fizički napale muža i sina, odnosno oca i brata. 

Ova porodična drama je dovela do hapšenja  učesnika, ali su nakon saslušanja pušteni na slobodu po redovnoj proceduri.

Uhapšene majka i ćerka

Nakon što su izvršile nasilje nad svojim suprugom i ocem, kao i nad sinom i bratom, majka i ćerka su lišene slobode. Interesantno je da nije bilo izveštaja o povređenima, što dodatno intrigira javnost. Nakon obavljenog razgovora sa tužiocem, odlučeno je da budu puštene na slobodu, a ceo slučaj ide u redovnu proceduru.

– Majka i ćerka, uhapšene  su nakon što su počinile nasilje nad svojim mužem (ocem) i sinom (bratom) sa Kosova. Nije bilo izveštaja o povređenima. Odlukom tužioca nakon obavljenog razgovora, one su puštene na slobodu i predmet ide u redovnu proceduru –navodi se u saopštenju tzv. policije Kosova.

Reakcije javnosti

Ova neobična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog retkosti ovakvih događaja. Mnogi se pitaju koji su uzroci doveli do ovakvog nasilja unutar porodice i kako će se dalje odvijati situacija. Takođe, postavlja se pitanje da li su uhapšene žene imale prethodne probleme u porodici, kao i da li će biti preduzete dodatne mere kako bi se izbegle buduće slične situacije.

Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji zahteva pažnju i adekvatne mere kako bi se zaštitile žrtve i sprečilo dalje eskaliranje situacije. Ovaj slučaj iz Peci je podsetnik da nasilje ne bira mesto i da je potrebno raditi na prevenciji i rešavanju ovakvih incidenata. Nadamo se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće korake kako bi se osigurala bezbednost svih uključenih u ovu porodičnu dramu.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare