Zvezda izdala saopštenje pred Partizan: Objavila cene karata za derbi i kako do njih doći!

Odigrana su tri večita derbija u košarci ove sezone, dva u Evroligi i jedan u ABA, a sve se sprema i za onaj četvrti. Partizan trenutno vodi sa 2:1 u pobedama protiv Zvezde, ali, u ovom četvrtom će domaćin biti ekipa crveno-belih u okviru ABA lige.

Novi večiti derbi, reklo bi se i poslednji u ovom ligaškom delu takmičenja, a možda i pretposlednji ako koplja ukrste u Kupu Radivoja Koraća, na programu je u nedelju, 28. januara, s početkom od 19 časova u Beogradskoj areni.

Domaćin je Crvena zvezda, koja je izdala i saopštenje za sve navijače koji žele da kupe karte i prisustvuju derbiju.

Saopštenje kluba, kao i cene karata možete pronaći u nastavku.

– Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti na identičan način kao i za duel Evrolige Crvena zvezda – Partizan koji je održan početkom nove godine (04.01.2024). Karte će se prodavati od srede 24.01.2024. godine isključivo uz sezonsku kartu ili člansku kartu KKCZ (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte ili članske karte) u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a.

– Kao i do sada, podsetćamo sezonske karte važe za sve utakmice na kojima je domaćin i organizator Zvezda. Prodaja karata počinje od srede, 11-19 časova.

Takođe, klub sa Malog Kalemegdana je objavio i cene karata.

KK Crvena zvezda, KK Partizan, karte

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare