UŽAS KOD ŠAPCA! Poginuo pešak, vozač pobegao sa mesta nesreće!

Nesrećni čovek je nastradao nakon što ga je automobilom pregazio vozač Z.V. (44), koji je nakon toga napustio mesto nezgode.

Juče oko 18 sati, na raskrsnici Ulice Karađorđeva i Dr Drage Ljočić u mestu Prnjavor, dogodila se tragična saobraćajna nezgoda koja je za posledicu imala smrt pešaka M.J. (70). Nesrećni čovek je nastradao nakon što ga je automobilom pregazio vozač Z.V. (44), koji je nakon toga napustio mesto nezgode, prenosi Informer.

 Pretpostavlja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač automobila skrenu u raskrsnici i tom prilikom udario pešaka koji je bio na putu. Sumnja se da je točkovima prešao preko tela nesrećnog čoveka. Nakon toga je pobegao sa mesta nezgode – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 
Prema nezvaničnim informacijama, saobraćajna nesreća dogodila se kada je vozač automobila skrenuo u raskrsnici i udario pešaka koji je bio na putu. Sumnja se da je vozilo prešlo preko tela nesrećnog čoveka, a vozač je potom pobegao sa mesta nezgode. Očevici su odmah obavestili policiju, koja je započela potragu za vozačem.

– Obavešetna je policija koja je ubrzo stigla i istovremeno počela da traga za vozačem. Našli su ga ubrzo i kako sam čuo imao je oko 1,5 promila alkohola u krvi – rekao je svedok iz Prnjavora. 

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare