UŽIVO, CRVENA ZVEZDA – BASKONIJA: Duško Ivanović ponovo pred Delijama, dočekan OVACIJAMA! Spektakl u Areni

Uživo: Crvena zvezda – Baskonija

1. minut – Jago otvara meč trojkom na opšte oduševljenje pune Arene, 3:0.

I ČETVRTINA

Duško Ivanović se vraća u Beograd! Ali ne na kormilo Crvene zvezde, već će kao trener Baskonije večeras pokušati da odnese pobedu u meču protiv ekipe koju je vodio do 21. oktobra prošle godine.

Utakmica u Beogradskoj areni iz tog ugla biće veoma zanimljiva, sigurno je da Ivanović nakon svega ima dodatnu motivaciju da pokaže da je trebalo da ostane na klupi crveno-belih.

Međutim, to je pretežak zadatak – najpre, Zvezda je u pozitivnom trenutku nakon sjajne igre u Milanu, pa će na tom talasu pokušati da se „vozi“ do novog trijumfa i potpunog povratka u borbu za plej-of Evrolige.

Španski tim takođe može da se pohvali dobrim „skalpom“ u najjačem takmičenju jer je u Vitoriji pao Olimpijakos, koji je projektovan za fajnal-for. Nema sumnje, biće ovo prava košarkaška poslastica.

Trenera domaćeg tima muče povrede, Nikola Topić je duže van stroja, a u Milanu se povredio i Nemanja Nedović, koji sigurno preskače večerašnji duel. Prognoze za sjajnog strelca nisu najbolje i njegov oporavak može da traje do kraja januara.

Srećom, istegnuće zadnje lože Miloša Teodosića nije teže prirode, pa se očekuje da on bude spreman, a u poslednje vreme igra fenomenalno i praktično je najzaslužniji za pobede nad Partizanom i Armanijem.

Pobeda u prvom meču ova dva tima u Vitoriji posle pravog trilera pripala je Baskoniji, a pored Hauarda i Monekea, od kojih se očekivalo da iznesu najveći teret, iznenadili su Sedekerskis i Rogkavopulos.

Na njih treba obratiti pažnju, a tu su uvek opasni vanja Marinković i Kodi Miler-Mekintajner, bivi košarkaši Partizana.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare