EVROLIGA KAZNILA PARTIZAN! Crno-beli se ekspresno oglasili – imali SAMO JEDNU PORUKU!

Košarkaški klub Partizan kažnjen je od strane Evrolige sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice 21. kola Evrolige protiv Makabija, preneo je klub.

Klub je naveo i da su „istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih izolovanih incidenata u toku“.

Klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada Partizan igra svoje utakmice kao domaćin„, dodaje se u saopštenju.

Partizan je naveo da uz „razumevanje“ navijača, izazivanje incidenata ne pomaže klubu, već samo nanosi štetu Partizanu.

Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podšrka na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju„, stoji u saopštenju.

Klub je podsetio navijače i da je Evroliga „odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente“.

Partizan se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način„, zaključuje se u saopštenju.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare