Muškarac silovao svoju besvesnu ženu kućnim predmetima: „Zašto mi je to radio? Koliko dugo? Kako nisam znala?“

Muškarac iz Irske koji je više puta silovao svoju besvesnu suprugu kućnim predmetima osuđen je na 11 godina zatvora, javlja Daily Mail.

Muškarca (49) iz Dablina porota je prošlog meseca proglasila krivim za 11 tačaka optužnice za seksualno zlostavljanje supruge između januara 2005. i septembra 2014.

Sudija Pol Berns je izjavio da je teško zamisliti kroz što je žrtva prolazila kada je na kompjuteru pronašla fotografije zlostavljanja.

Supruga zlostavljača je na sudu rekla da je otkrila da ju je muž, s kojim je bila u braku više od 20 godina, više puta silovao dok je spavala.

Optuženi je tokom suđenja tvrdio da je nevin. Njegova žena je rekla da je nakon raspada braka patila od teskobe, depresije, nesanice i napada panike. Rekla je da se borila s finansijskim problemima i da je morala da traži novac od porodice.

„Zašto mi je to uradio? Koliko dugo je to trajalo? Kako nisam znala? Je li uvek bio ovakav?“, rekla je i dodala da ima osjećaj da je bila udata za stranca koji ju je gnusno i nasilno zlostavljao.

Žrtva je zastrašujuće fotografije pronašla na suprugovom kompjuteru 2019. godine i zatim ga zamolila da napusti porodičnu kuću. Par je bio u braku više od 20 godina i ima zajedničku decu.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare