„OVO JE JOŠ GORE NEGO DA SAM BIO BOLESTAN“ Lukas prekinuo nastup! Nakon privođenja obratio se svima: „Ja sam kao FENIKS“

Folker Aca Lukas pre dve večeri priveden je na putu za Kopaonik kada je policija utvrdila da nema vozačku dozvolu. U pritvoru je i zadržan, a juče je izašao napolje, ali ispostavilo se da se tereti i za još jedan prekršaj.

On je sinoć održao nastup na Kopaoniku, a ekipa „Blica“ je uhvatila trenutak kada se folker obratio publici.

Lukas se tom prilikom izvinio svima zbog otkazanog nastupa, a kako je istakao, privođenje za njega je bilo gore nego da je bio bolestan.

– Neću puno da pričam kao neki, samo da vam kažem dve reči. Veliko izvinjenje za sve one koji su došli na nastup, a ja se nisam pojavio. Bio sam objektivno sprečen. Ovo je još gore nego da sam bio bolestan. Svi znate o čemu se radi, naravno, u tu čast živeli pošto mi nije prvi put. Ali ja sam kao feniks, uvek izlazim iz tih s**nja. Nadam se da sam zaslužio jedan aplauz za to – rekao je Lukas.

Inače, kako „Blic“ saznaje, folker je pao na testu za narkotike. Protiv njega biće podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika.

Nadležni sudija za prekršaje može da ga privede i izrekne kaznu u „skraćenom postupku”, odmah posle isteka zadržavanja.

– Lukas je pao na testu za narkotike. Zadržan je preko noći, jutros je pušten iz pritvorske jedinice. Protiv pevača biće podneta krivična prijava zbog vožnje pod dejstvom narkotika – kaže izvor za „Blic“.

Pevaču se tako na teret stavljaju dva dela: vožnja bez vozačke dozvole i pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Za takve vrste prekršaja, koje se vode kao teži saobraćajni prekršaj zaprećena je kazna do 120.000 dinara ili 60 dana zatvora.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare