HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA IZ CRKVENICE: Kome trebam… Bivši rijaliti učesnik vidno uznemiren poručio: To je to! 

Filip Car se danas oglasio iz svoje rodne Crikvenice putem Instagrama. On je obavestio svoje prijatelje i fanove da je izgubio telefon:

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

 Halo, crko mi je telefon, kome hitno trebam, neka mi piše na Instagram, ili ako gori, nek me zove na Brunov ili tatin broj. To je to, vidimo se. Nemam telefone – poručio je Filip, koji je bio vidno iznerviran.

Filip Car
foto: Printscreen

Podsetimo, Maja Marinković, kad je ušla u „Elitu“ priznala da i dalje voli Filipa Cara, nedavno se pokajala zbog svoje izjave.

– O kakvoj ljubavi ti pričaš, kad Car nikada nije želeo ni da te prihvati za devojku, nikada nije ozvaničio vezu sa tobom? – glasilo je pitanje za Maju Marinković.

– Da li je Car učesnik Elite? Kada bude bio, onda mogu da komentarišem. Ja sam pričala o svojoj ljubavi, ispala bih folirant, da sam rekla da nisam zaljubljena, to je neko sa kim sam ja bila godinama u nekom odnosu. Šta se desilo u Zadruzi 5, kad sam ušla, a on posle manje od 24 sata ostavio Dalilu Dragojević i ušao u vezu sa mnom? Rekla sam da ga više neću spominjati. Niti sam u ljubavnim odnosima, niti ću ove sezone sa nekim biti u rijalitiju, jer mi se nijedan muškarac ovde ne dopada – odgovorila je Maja Marinković.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/ Alo / Preneo: M. J.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare