SVI SE ZABRINULI ZA ZOLIINO STANJE: Hitno se oglasio iz Beča i priznao šta se DESILO! (FOTO)

Zola napravio pometnju poslednjim oglašavanjem na društvenoj mreži Instagram!

Diskvalifikovani takmičar „Elite“ Lazar Čolić Zola danas se oglasio iz Beča, u kom se nalazi poslednjih nekoliko dana, i zaintrigirao svoje pratioce na društvenim mrežama. Zola je poručio svojim fanovima da je „živ i zdrav“, a onda se osvrnuo na optužbe koje se sve češće iznose u „Eliti“.

– Sve je u redu, Zolanderi! Živ sam, zdrav sam! Hvala vam na podršci! P. S. Nikada nikoga nisam prvi zaj*bao– poručio je Zola iz Beča, te objavio i nekoliko šaljivih snimaka.

Inače, Miljana Kulić je nedavno dobila hipotetičko pitanje o Zolinom boravku u Beču i oglašavanju njegove porodice, zbog čega je izrekla strašne pretnje. 
– Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima – odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.


Poslednjih dana javnost je brujala i o mogućoj trudnoći Miljane Kulić, ali su te spekulacije odbačene. Nakon nezaštićenih odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom, mnogi su pretpostavljali da je Miljana u drugom stanju. Međutim, Miljana je nedavno dobila ciklus i time stavila tačku na ove glasine. Miljana je nedavno ponudila i dvomesečni honorar Zoli, kako bi mu dokazala ljubav, a da li će je on sačekati, ostaje da ispratimo.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare