FILMSKA POTERA U VALJEVU! Odbio da stane na STOP, usledila drama: Pijani klinac u „golfu“ napravio haos NA KRAJU SE SLUPAO (VIDEO)

U Valjevu se u noći između srede i četvrtka, oko dva sata iza ponoći, odigrala prava drama, kada je vozač „golfa“ napravio karambol, odbivši da se zaustavi na znak policije!

Kako Kurir saznaje, policija je u Radničkoj ulici pokušala da zaustavi automobil marke „golf“, ali vozač nije stao na znak STOP, već je nastavio da vozi.

– Policija je krenula za njim. Otpočela je filmska potera. Kada su stigli u mesto Sedlare, došlo je do saobraćajne nesreće. Oba vozača, policijski službenik i vozač „golfa“, M. S. (20) su podvrgnuta alko-testiranju. Utvrđeno je da policajac nema alkohola u krvi, a M. S. je „naduvao“ 0,36 promila – kaže izvor Kurira i dodaje da je daljim proverama utvrđeno da mladi vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju.

– Vozaču je određeno zadržavanje i biće podneta odgovarajuća prijava. Najvažnije je da u ovoj nezgodi nije bilo povređenih. Pričenjena je manja materijalna šteta na vozilima prilikom sudara – dodao je izvor Kurira.

Na društvenim mrežama se pojavio i sminak sa nadzornih kamera na kom se vidi kako policijski auto „juri“ „golfa“ kroz usku i gusto naseljenu ulicu.

Takođe, kamere su zabeležile i kako „golf“ u jednom trenutku izleće sa kolovoza i udara u ogradu kraj puta, ali bez zaustavljanja nastavlja da vozi nis klizavu ulicu, dok mu je policijsko službeno vozilo, sa upaljenom rotacijom, sve vreme „za petama“.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs – Slađana Stevanović)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare