ANELI DOŽIVELA BOLAN ŠAMAR REALNOSTI! Janjušev odlazak iz Elite promenio sve, Ahmićeva saznala da je POTPUNO SAMA!

Aneli Ahmić je doživela novu izdaju, sve se promenilo od Janjuševog napustanja Elite.

Učesnici Elite su danas dobili komplikovan zadatak, odnosno pokrenuta je debata na temu praštanja. Ukućani su stigli i da se posvađaju, a na još jedno prijateljstvo je stavljena tačka.

Naime, Aneli Ahmić je rešila da okonča prijateljstvo sa Urošem Stanićem, koji joj je od samog početka bio „sin“. Uroš je priznao da ga je Aneli razočarala, zato što je naprasno odlučila da ga se odrekne, a Ahmićeva je svima saopštila da se više neće družiti sa njim.

Čini se da je, nakon izlaska Marka Janjuševića Janjuša iz Elite, Aneli ostala potpuno sama, zbog čega, kako je i sama pričala, ima anksiozne napade, koji su počeli sve češće da joj se događaju, upravo zbog usamljenosti:

– Ova osoba me je iskoristila i šutnula kao kera, psovala mi je majku. Svi su joj bolji od mene a ja je najviše branio. Meni je obraz čist i makar nisam nikog izdao. Da mi mamu psuješ na Božić – rekao je Uroš na sastanku.

– Ti ovde samo izmišljaš laži, unosiš neke lažne informacije kao od spolja, lažov i manipulator. Nosi se, hajde, nemoj da mi se unosiš u facu – odgovorila je Aneli.

– Uvek treba dati šansu i prvu i drugu i treću. Urošu sam dala sto i jednu šansu, on nije kršio pravila zarad mene, on je to uvek radio zarad drugih, uvek kad se svađa lomi ovde sve, samo gubi honorare. Nekome da daješ sto i jednu šansu i da ogovara te i dalje, ja sam sve to opraštala ali više to ne radim – nastavila je Aneli.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare