DEČAKA POKUPIO AUTOMOBILOM NA BADNJE VEČE! Strašna nesreća u Novom Miloševu – detetu POLOMLJENE KOSTI!

Na Badnje veče, u Novom Miloševu, tragična saobraćajna nesreća uzdrmala je lokalnu zajednicu. Dečak star 12 godina teško je povređen kada je na njega naleteo automobil. Nesreća se dogodila oko 19 sati i 20 minuta, dok se dečak pešice kretao kolovozom.

Prema informacijama iz zrenjaninske policije, vozač iz Novog Miloševa je u prvi mah napustio lice mesta, ali se kasnije prijavio policiji. On će biti podvrgnut pravnom postupku. Dečak je prvo zbrinut u Opštoj bolnici u Kikindi, gde su lekari utvrdili teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma, uključujući obe podlaktične kosti i desnu potkolenicu.

– Vozač iz Novog Miloševa najpre je napustio lice mesta, ali se posle prijavio policiji. On će biti procesuiran. Dečak je najpre zbrinut u kikindskoj bolnici, a odatle prebačen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine – saopšteno je Kuriru u policiji

Nakon prve medicinske pomoći, dečak je prebačen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu radi daljeg lečenja.

– Ima prelome obe podlaktične kosti i desne potkolenice. Iz naše ustanove je prebačen u Novi Sad i to u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine – rečeno je u bolnici. Drugi detalji u vezi sa ovom saobraćajnom nezgodom nisu poznati.


U policiji su istakli da će vozač biti procesuiran zbog napuštanja mesta nesreće. Detalji o tačnim okolnostima nesreće trenutno nisu dostupni javnosti.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare