KLJUČNA ODLUKA O RIJALITIJU ELITA: Televizija Pink izdala zvanično saopštenje – od večeras ništa neće biti isto!

Produkcije televizije Pink donela ključnu odluku o rijalitiju „Elita“!

Petak veče u Eliti rezervisano je za emisiju„Pitanja novinara“, ali je produkcija televizije Pink odlučila da će ovo veče biti drugačije. Najava se pojavila tokom jutarnje emisije voditeljke Jovane Jeremić. Kako stoji u delu za najavu, večeras će se u „Eliti“ održati emisija „Specijalni izazov i igra istina“.

Još uvek nije poznato šta će biti specijalni izazov koji je pripremio Veliki šef, ali će „Igra istine“ defitivno napraviti haos u Beloj kući. Podsetimo, u ovoj igri, takmičari „Elite“ postavljaju jedni drugima pitanja, a kako bi dobili nagradu, ne smeju da lažu. Ove emisije su obično jedne od najburnijih, kako tada isplivaju mnoge tajne, koje učesnici obično uspeju da sakriju do nekog trenutka.

Učesnici rijalitija obično kažu da posle Nove godine „kreće pravi rijaliti“, pa publiku zasigurno očekuje uzbudljiva i burna noć.

Inače, Lazar Čolić Zola je juče diskvalifikovan iz „Elite“ zbog toga što je samoinicijativno napustio rijaliti. U Belu kuću je stiglo pismo, kojim je Veliki šef obavestio učesnike da će Zola biti tužen i da će televizija Pink potraživati 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao.

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Lazar Čolić Zola samoinicijativno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti 50 hiljada evra– glasilo je pismo Velikog šefa, koje je juče stiglo u „Elitu“.

UDARNA VEST.rs(republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare