Jedan od najvažnijih igrača Partizana propušta derbi: Željko Obradović saopštio loše vesti Grobarima

Pred nama je novi večiti derbi u Evroligi i spektakl zbog kojeg će oči košarkaške Evrope, ali i sveta biti uprte ka Areni, gde će od 20.00 u četvrtak snage odmeriti Crvena zvezda i Partizan.

Ovo je treći ovosezonski večiti derbi, a Partizan je dobio prethodna dva. Prvi u Evroligi, kada je Partizan bio domaćin i igralo se pred Grobarima, a drugi u ABA ligi nekoliko dana kasnije, kada je klub iz Humske takođe bio domaćin.

Sada će na trećem derbiju Zvezda imati prednost domaćeg terena i 20.000 navijača u Areni iza sebe.

Obe ekipe su digle formu pred ovaj susret i nema sumnje da nas čeka pravi spektakl. Partizan je dominantnom igrom pobedio Asvel, dok je Zvezda slavila u gostima protiv Fenerbahčea.

Ipak, Partizan će najverovatnije biti oslabljen, jer Zek Ledej nije trenirao pred duel sa Crvenom zvezdom, a to je potvrdio i Željko Obradović novinarima nakon treninga pred meč sa večitim rivalom.

Ledeja nije bilo ni na meču sa Asvelom, a najverovatnije ga neće biti ni u duelu sa Zvezdom, gde je po pravilu bio jedan od glavnih igrača svog tima.

– Svi su dobro sem Zeka Ledeja koji nije trenirao, Trifunović je počeo da radi, Aleksa takođe malo sa loptom, ali mislim da će biti isto kao protiv Asvela – rekao je Željko Obradović.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare