JANJUŠ DOBIO NOVI UDARAC: Nakon Mihailove SMRTI, OVO ga je DOTUKLO! (VIDEO)

Otkrivene nove informacije, koje će Janjuša dotući, nakon sahrane njegovog brata Mihaila Janjuševića.

Aneli Ahmić prošle noći imala je susret sa majkom, koja joj je došla u Elitu, nešto pred doček Nove godine, što je organizovao Veliki šef. Njih dve su se izgrlile i ispričale, a jedan snimak postao je viralan na društvenim mrežama.

Naime, segment razgovora Aneli i njene majke, u kom su pričale u šiframa, postao je i te kako viralan, a potom su krenule da kruže mnoge teorije zavere da je ona u aferi sa oženjenim muškarcem, budući da ga je nazvala ,,Ana“, a majka joj je odgovorila u muškom rodu.

– A ovo što si mi rekla? – upitala je Aneli.

– Jesam, ali šta ja znam! – rekla je Anelina majka.

– A Ana? – bila je radoznala Ahmićeva.

 Kupio kuću čovek! – otkrila je takmičarkina majka.

– A ovo što si mi rekla – nastavlja Aneli.

– Ne mogu ti ništa pričati, ne mogu iznositi! – priča njena majka.

 Da li se razveo? – upitala je Aneli.

– Nije, nije još! Izdrži! Šta cmizdriš i plaćeš? Radi nešto! Čišti, spremaj! – odbrusila je Anelina majka, a onda su se komentari nizali, te jedna od teorija sledeća:

– Znači ,,Ana“ je neki oženjeni, za kog mama kaže da je jako ljut, a Aneli pita je l’ se razveo i još kaže ,,Reci mu da me čeka“ – stoji ispod snimka.

Ovo će sigurno biti novi udarac za Janjuša, budući da je mnogo polagao nade u odnos sa Aneli, pa se mnogi pitaju ukoliko se on bude vratio u rijaliti, nakon tragedije, da mu neće biti svejedno da pogleda Ahmićevu u oči. 

UDARNA VEST.rs (Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare