SKANDAL U ENGLESKOJ! Lopovi OPLJAČKALI zvezdu Mančester sitija! Evo šta su mu sve IZNELI iz kuće!

Ceo incident se desio posle tokom meča Evertona i Mančester sitija, koji je završen pobedom „građana“ od 3:1.

Lopovi su uspeli da neprimećeno uđu u njegovu vilu i opljačkaju vredne satove i nakit u vrednosti od više od milion funti, uprkos tome što je Griliševa porodica bila prisutna.

Ekspresno je posle saznanja o pljački, Griliševa porodica obavestila policiju i sklonila se kako bi izbegla mogući direktan kontakt sa provalnicima u vili, u koju se nedavno uselila. 

Kada se pljačka dogodila, u kući su se nalazili Saša Atvud, devojka fudbalera Mančester sitija, roditelji, baka, deka, kao i dve sestre i brat.

Policija je, iz straha da je u toku talačka kriza, hitno reagovala i došla do vile potpuno opremljena, uključujući i helikopter. Međutim, lopovi su uspeli da pobegnu pre nego što su uhvaćeni, noseći sa sobom značajnu sumu novca.

Nakon incidenta, engleski reprezentativac je odmah krenuo ka mestu pljačke kako bi pružio umirio svoju porodicu. Na sreću, niko nije povređen, ali je vladala opšta panika. 

Ovo je bio prvi put da su Griliš i njegova porodica posetili navedenu vilu, pa nisu bili upoznati sa svim prostorijama i rasporedom. 

Lokalna policija navodi da do sada niko nije uhapšen u vezi sa pljačkom, a istraga je u toku kako bi se pronašli odgovorni za ovaj čin.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare