JANJUŠEV POKOJNI BRAT DOBIO POZIV ZA ZADRUGU: Poslednje otvoreno pismo otkriva TAJNU!

Tragična vest o smrti Mihaila Janjuševića, rođenog brata aktuelnog učesnika „Elite“ Marka Janjuševića Janjuša, potresla je javnost. Detalji o njegovoj smrti za sada su obavijeni velom tajne, ali kako je Republikapisala, njegovo beživotno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu u Beogradu, nakon što se obesio.

Inače, iako se već godinama spekuliše da Janjuševa porodica ne podržava njegov boravak na imanju u Šimanovcima, sada je isplivao dokaz koji govori da je i njegov pokojni brat dobio poziv da bude deo ovog projekta.

Naime, u jednoj od svojih poslednjih objavi, Mihailo je istakao ga pojavljivanje na televiziji ne interesuje, kao ni boravak njegovog brata u rijalitiju, jer da to nije slučaj, on bi već uveliko bio sa njim pred kamerama.

mo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene jer živimo dva različita života – napisao je tada Janjušev brat, pa dodao:

Mihailo Janjušević twitter

– Ljudi, ovde stavljam tačku bilo kakve spekulacije jer gledam svoja posla, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na Onlyfansu i Tviteru na miru! Stvarno ne želim da budem deo svega toga jer da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju – zaključio je Mihailo tada.

Podsećamo, Mihailo Janjušević sahranjen je u sredu u Prijepolju na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće, a porodica je iz medija saznala da je sebi presudio.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare