Ceca Ražnatović progovorila o NOVOM ALBUMU, otkrila ko će ga raditi: „Treba čitati znakove pored puta“

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović upravo na TV Blic (MTS 115) progovorila je o detaljima iz privatnog i profesionalnog života, o kojima se do sada nije znalo.

Ona u emisiji „Blic dan“, koja se upravo emituje na Blic TV (MTS 115), govori o novom albumu za koji će biti zadužen poznati autor.


– Dragan Brajović radi na albumu, očekujem da me uskoro pozove- rekla je Ceca Ražnatović gostujući u emisiji „Blic dan“.

Ceca je otkrila i jedan manje poznati detalj iz privatnog života.

– Kada sam bila klinka radila sam natalnu kartu, više ne verujem u to, sada verujem samo u Boga. Treba čitati znakove pored puta, to je važno– istakla je ona.

Mnogi putem društvenih mreža komentarišu kako njena naslednica Anastasija Ražnatović koja se udala pre nekoliko meseci za fudbalera Nemanju Gudelju, liči na nju, na šta folk diva odgovara:

– Anastasija što je starija sve više liči na mene fizički, ali smo karakterno i temperamentom drugačije, zato se divno slažemo.

Inače, u emisiji „Blic dan“ govore i Vlada iz Magla benda o privatnom životu, ali i novoj pesmi i spotu, te kompozitor Filip Miletić.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare