SRCE DA TI PUKNE! JANJUŠ ZAPOMAŽE NA SAV GLAS! Reči koje nije stigao da kaže POKOJNOM BRATU, sad ga RAZARAJU – ima samo jednu želju!

Janjuš je na svom Instagram profilu objavio srceparajuću poruku.

Rođeni brat učesnika „Elite“ Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. 

Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

– Mihailo se u petak nije pojavio na poslu, nikome se nije javio. Njegov najbolji drug takođe nije uspevao da ga dobije, pa je u pomoć zvao predsednika stanara. On je reagovao, nakon čega su zvali policiju. Obili su vrata stana i pronašli ga mrtvog… – kaže izvor.

 

Učesniku “Elite“ Marku Janjuševiću Janjušu saopštena je tragična vest o samoubistvu njegovog brata Mihaila, koji je sebi oduzeo život vešanjem. Kako saznaje i prenosi Pink, po Janjuša je došla Ena, a on je jako teško podneo strašnu vest.

Janjuš je na svom Instagram profilu objavio srceparajuću poruku. 
– Da smo se barem zagrili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša, tad si me najviše voleo od svih, kad si u dubku prvi put rekao mama tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj. Kako si samo bio nemiran svi te grili, a ja se radovao…Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa seširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor a svaki je bio tačan.. kako da kažem nekome da sam te najvise voleo…kako da kažem da kad sam te vodio u zooloski vrt imao si 6 godina a ja 16, kako mili moj da ovo preživimo – navodi u objavi.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare