TRAGEDIJA! Trudna influenserka POGINULA NA MESTU sa suprugom, stravična NESREĆA!

Poznata influenserka poginula je na licu mesta sa suprugom!

Influenserka Kloi Stot i njen suprug Parker doživeli su tragičnu nesreću dok su putovali ka Arizoni da bi obradovali porodicu srećnim vestima. Nažalost, umesto radosti, njihova poseta završila se u tragediji.

Kloi Stot je bila u drugom stanju i par je planirao da obavesti svoje najbliže o srećnoj vesti. Međutim, putovanje ka Arizoni završilo se tragično kada su doživeli nesreću. U ovoj tužnoj nesreći, kako je saopšteno, kako je saopšteno, kako je saopšteno, kako je saopšteno, kako je saopšteno, kako je saopšteno, Kloi i njen nerođeni dečak su izgubili život na licu mesta.

Parker je helikopterom prebačen u centar za opekotine u Arizoni, gde je bio u kritičnom stanju. Pretrpeo je tri operacije, uključujući amputaciju noge. Porodica je saopštila da se Parker hrabro borio za život, ali je nažalost, dan uoči Badnje večeri, preminuo u bolnici.

Ova tragična nesreća ostavila je porodicu, prijatelje i pratioce širom sveta u šoku i tuzi. Kloi, Parker i njihov nerođeni sin su napustili ovaj svet, ostavljajući iza sebe tugu i sećanja na njihovu ljubav i srećne trenutke koje su delili sa svojim sledbenicima na društvenim mrežama.

Porodica je izdala saopštenje u kome su istakli Parkerovu hrabrost i borbu za život. „On je najjača osoba i toliko se borio. U 18.47, Parker je dobio svoja anđeoska krila da bi ga odleteo u raj da bude sa svojom slatkom ljubavlju Kloi i njihovom bebom“, stajalo je u saopštenju.

Ova tragična priča podseća nas na krhkost života i važnost trenutaka koje delimo sa voljenima. Kloi Stot i Parker će zauvek ostati u sećanju svojih pristalica kao simbol ljubavi i snage, dok će njihova tragična sudbina ostaviti dubok trag u srcima mnogih.

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare