DETE BACILO KOMŠIJI PETARDU NA TERASU Za nekoliko sekundi nastao je haos: Popucala su stakla i zidovi, a na balkonu je buknula vatra (VIDEO)

Splitska policija je u saradnji sa inspektorom za zaštitu od požara obavila uviđaj u stanu u Boškovićevoj ulici u Splitu, gde je juče izbio požarPovređenih, srećom, nije bilo, a vatru je gasilo 13 vatrogasaca. Očevidac je potvrdio da je požar izazvala petarda koju je bacilo dete.


Požar izazvala petarda

Utvrđeno je da je požar izazvalo pirotehničko sredstvo koje je palo na plastičnu balkonsku roletnuU vatri su izgoreli predmeti koji su se nalazili na balkonu, oštećena su i stakla na vratima i prozorima na balkonu i zidovi u prostorijama, bliže balkonu su pocrnele. Takođe, utvrđeno je da je pirotehničko sredstvo bacilo dete sa balkona drugog stana.


– Policijski službenici će izvršiti sve potrebne radnje iz nadležnosti policije i podneti izveštaj nadležnom ODO Split i Upravi civilne zaštite radi donošenja odluka iz svoje nadležnosti – saopšteno je iz policije, a prenosi Dalmatinski portal.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare