Samohrani otac sa sedmoro dece živi u selu kraj Bačke Topole: Ovako su se oduševili paketićima

Kisić obišla osmočlanu porodicu samohranog oca u selu Gunaroš

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić posetila je danas porodicu samohranog oca Silvestera Petera, koji sa sedmoro dece živi u selu Gunaroš, u okolini Bačke Topole i poželela im srećan Božić i predstojeće novogodišnje praznike, sa željom da pre svega budu zdravi.

„Želeli smo da decu Silvestera Petera uoči Božića obradujemo novogodišnjim paketima. Znamo da deca željno iščekuju božićne i novogodišnje praznike i poklone, pa mi je drago što smo decu iz ove porodice usrećili i izmamili im osmehe. Ljubav, podrška i sloga su nešto što vezuje ovog oca i njegovu divnu decu i daje snagu da sve izazove dele i rešavaju zajedno“, rekla je ministarka.

U saopštenju Ministarstva za brigu o porodici i demografiju se navodi da je Kisić istakla da je želja Ministarstva da sva deca imaju srećno i bezbrižno detinjstvo i da će u tom cilju uvek biti podrška porodicama, kao što je slučaj sa porodicom Petera.

Ministarka je u Bačkoj Topoli obišla i porodicu Vilotijević, koji vode udruženje „Anđeli severa“, a kojima je zahvalila na trudu i zalaganju da pomognu onima kojima je to najpotrebnije. „Solidarnost i humanost su neke od najvećih vrlina, a članovi ovog udruženja su brojnim akcijama, kojima su pokazali da oni kojima je pomoć najpotrebnija mogu da se oslone na njih, pokazali da ih ove vrline itekako krase“, poručila je Kisić.

UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare