GDE JE MILJANA ZAVRŠILA NAKON HAOSA SA ZOLOM? Rušila sve pred sobom u Šimanovcima, a onda su UŠLI ONI!

Miljana Kulić donela odluku nakon skandala sa Zolom, evo gde se sada nalazi!

Takmičarka „Elite“ Miljana Kulić je u ranim jutarnjim časovima napravila neviđeni haos na imanju. Prvo je pokušala da upadne u studio „Amnezije“, gde se zabarikadirao Lazar Čolić Zola, kako bi se spasao od nje, a potom je krenula da provocira obezbeđenje i iznosi lažne optužbe na njihov račun.

Svi su se pitali šta će se sledeće uraditi. Kulićeva se rano jutros pojavila ispred salona u hotelu „Zadruga“, kako bi sredila frizuru.

Naime, danima se žalila da joj u nadogradnji fali 40 pramenova kose, te je odlučila da to sredi ovog jutra. Frizeri su joj prvo skinuli preostalu kosu, a onda su se bacili na pranje kose i feniranje.

Inače, danas se putem storija na društvenoj mreži Instagram oglasila Miljanina majka Marija Kulić, koja je prokomentarisala ćerkin skandal, te otkrila da ona napušta „Elitu“ 10. januara.

– To će tako i da bude dok jedan ne izađe. Oni su po peti put zvali i jedno i drugo da budu u istom prostoru. Tu niko neće da popusti. Samo je trebalo da im iznesu stvari i da šetaju u bademantilima i po jedna jakna, tri para donjeg veša, čarape i papuče. Kada znaju da su kao rogovi u vreći, zašto zovu oboje? Povono ona vidi da sam u pravu kada sam joj rekla da ne ide jer ulazi on. Niti će ona nekog da posluša. Sada će oko 10. januara ona sigurno da izađe, da mi se smiri više glava, pa neka radi onda on šta hoće. Mi ćemo se baviti pametnijim poslovima – napisala je Marija na društvenoj mreži Instagram.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare