UŽIVO! REAL – PARTIZAN! Meč koji svi čekaju: Crno-beli gostuju šampionu i lideru!

REAL – PARTIZAN 20.45

TOK MEČA

REAL – PARTIZAN

Hala: Vizink centar

Sudije: Robert Lotermozer, Jozep Bisang, Kristaps Konstantinovs

REAL: Kozer, Abalde, Kampaco, Gonzales, Hezonja, Alocen, Rodrigez, Poarje, Tavares, Ljulj, Ndiaje, Musa. Trener: Ćus Mateo

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Naneli, Anđušić, Doužer, Ponjitka, Kaminski, Kaboklo. Trener: Željko Obradović

Košarkaši Partizana u derbiju 16. kola Evrolige gostuju Realu, aktuelnom šampionu i lideru ovog takmičenja.

Utakmica je na programu od 20.45 časova u sportskom kompleksu „Siudad Real Madrid“.

Uoči utakmice Real je prvi sa 14 pobeda i jednim porazom. Crno-beli su na četvrtoj poziciji sa devet trijumfa i šest poraza, ali su ekipa sa trenutno najboljom formom i pet vezanih pobeda.

„Pričati o tome kakav Real ima kvalitet, svima dobro je poznato. U odnosu na roster koji su imali prošle godine dodali su fantastičnog plejmejkera Kampaca, koji je pokretačka snaga ovog tima, uz sav kvalitet tima koji su imali. Rezultati najbolje govore na koji i na kakav način igraju u Evroligi i ACB. Očekuje nas zahtevna utakmica. Treba da zaboravimo utakmicu sa Valensijom potpuno i izađemo pred Real Madrid, da damo sve od sebe i energetski budemo na nivou kao protiv Valensije defanzivno, napadački da igramo bolje i što je jako bitno – da pogađamo otvorene šuteve. Probaćemo i probali smo da neke stvari postavimo, da neke ispravimo. Neke stvari koje su jako bitne za utakmicu sa Realom“, istakao je Obradović.

Kapiten crno-belih Kevin Panter je pred ovaj meč poručio:

„Biće to dobra utakmica. Očigledno je da je svi jedva čekaju. Dva tima koji igraju veoma dobro u Evroligi u ovom trenutko, tako da bi trebao meč da ima veliki takmičarski naboj“, kratko i jasno je poručio kapiten.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare