MATORA NAJAVILA DEMOLIRANJE IMANJA U ŠIMANOVCIMA: Anita ni ne sluti šta joj se sprema, ovo su detalji OSVETNIČKOG PLANA!

Jovana Tomić neće ni da čuje da njena još uvek zakonita supruga dobije dogovorenog frizera!

Jovana Tomić Matora u ovoj sezoni prolazi kroz emotivan pakao, a sve je počelo kad je saznala da ju je Anita Stanojlović varala tokom braka, pa čak i na venčanju koje su imale u Crnoj Gori. Međutim, kad se Matora malo primirila, Anita je uplovila u prisan odnos sa Anđelom Rankovićem, što je Matoru razorilo.

Matora već danima pravi haos zbog zbližavanje njenog bivšeg prijatelja i još uvek zakonite supruge i u svim emisijama žestoko ratuje sa njima. Međutim, iako je Matora odluzela Aniti svi garderobu koje su zajedno kupovale, donela je odluku da joj zada još jedan udarac, koji će je sigurno najviše pogoditi. Naime, Aniti bi u „Elitu“ uskoro ponovo trebao da dođe frizer, a Matora je najavila haos ako se to realizuje. 

– Bude li došao frizer da radi kosu Aniti ima da razlupam ceo salon – poručila je Matora.

Inače, mnogi takmičari osuđuju Anitino ponašanje jer prema Matoroj nema ni gram empatije, niti razmišlja kako se njena supruga oseća dok gleda kako ona flertuje sa Anđelom i provode skoro svaki dan po ceo dan zajedno. Stanojlovićeva je takođe priznala da prema Matoroj više ništa ne oseća, da je ne voli i da je srećna što će nastaviti dalje, kao i da se nada da će ući u vezu sa Anđelom, pošto je otvoreno pred svima rekla da bi bila sa njim, ako on to poželi. 


Matoru je ipak juče najviše izbacilo iz takta kad je Anita rekla da im intimni odnosi nisu bili na nivou koji je nju zadovoljavao i da je zbog toga uplovila u odnos sa Mateom Car

UDARNA VEST.rs (Republika.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare