SERIJSKI SILOVATELJ IGOR MILOŠEVIĆ UHVAĆEN ISPRED RIBNIKARA: Policija odmah reagovala i sprečila novo zlo!

Odmah nakon što je uočen, policija je odreagovala i sprečila novo zlo. Samim tim je smirila uznemirene roditelje i ukazala da nema mesta za paniku.

Osuđivani serijski silovatelj Igor Milošević, koji je na slobodi od 13. aprila ove godine, viđen je danas u 12 časova ispred Osnovne škole „Vladislav Ribnikar„.

Naime, kako saznaje Republika, on se zatekao ispred obrazovne ustanove baš u trenutku kada su prvaci završavali školu.

Jedna od uznemirenih majki odmah se oglasila i upozorila da Milošević vreba kod škole.

– Čeprka ispred kontejnera i posmatra ulaz u školu, znate da ja nikad ovakve stvari ne pišem, al po prvi put sam uznemirena – napisala je žena.

Takođe, kako se može videti na slikama, Igor je nosio roze ranac i naočare, a nalazio se tik iza kontejnera za smeće.

– Na sve nosi dečiji roze ranac, verovatno da bude neupadljiv. Trebalo bi policija da ga poseti i da ga pita šta će ispred škole sa rancem. Je li čeka svoje dete ili je došao da se druži? Ako je došao da se druži, da dođemo i mi – napisala je u strahu žena.

Odmah nakon što je uočen, policija je odreagovala i sprečila novo zlo. Samim tim je smirila uznemirene roditelje i ukazala da nema mesta za paniku.

Podsetimo, Igor je prvi put silovao kad je imao samo 14 godina i do sada je proveo ukupno tri decenije u zatvoru! Poslednji put on je osuđen 2008. godine zbog niza silovanja, a odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare