DEČKO JOVANE JEREMIĆ IMAO VELIKU TRAGEDIJU: Dragan Stanković izgubio milione dok je SPAŠAVAO LJUDE IZ BUKTINJE

Zapalila se fabrika bogatog privrednika Dragana Stankovića, novog dečka voditeljke Jovane Jeremić!

Nakon što ga je izvesno vreme vešto krila od znatiželjnih očiju javnosti, voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić je tokom prethodnog dana konačno priznala da uživa u ljubavi i otkrila identitet svog novog izabranika. Kako se ispostavilo, u pitanju je Dragan Stanković, bogati vlasnik pekarske proizvodnje u Beogradu.

Inače, malo ko zna da je Stanković pre dve godine doživeo veliku štetu kada mu se fabrika u Grockoj zapalila usled požara koji je krenuo od kotlarnice.

Naime, požar je zahvatio objekat od 1000 kvadratnih metara, a novi dečko Jovane Jeremić je tada izjavio da je materijalna šteta procenjena na između dva i po i tri miliona evra. Uprkos naporima da se vatra obuzda, situacija je postala van kontrole, te su vatrogasci stigli u rekordnom vremenu da pruže pomoć.

– Požar je krenuo od kotlarnice, pa se širio na dokumentaciju, i više nisu mogli da se bore sa stihijom vatrenom, odnosno nije bilo izlaza da se to ugasi i reši. Vatrogasci su stigli u rekordnom vremenu i ovom prilikom bih pohvalio naše heroje koji rade težak posao. Kad čovek ovako nešto doživi, tek tada vidi. Znači, svaka im čast na svemu – istakao je Dragan pre dve godine, te nastavio:

– Zaposleno je oko 700 ljudi, mi koliko sutra moramo da nastavimo proizvodnju, da proces teče dalje. Materijalna šteta, prema mojoj prvoj proceni, je između dva i po i tri miliona evra. Nisam siguran da li smo osigurani, moram da proverim sa finansijskim direktorom – rekao je Dragan svojevremeno, preneli su domaći mediji, koji je inače sa tadašnjom suprugom pokrenuo biznis.

Inače, meštani su izrazili samo reči hvale za Stankovića, ističući njegovu velikodušnost i humanost. Njegova posvećenost zajednici i spremnost da se izbori sa poslovnim izazovima pokazali su da je on ne samo uspešan biznismen, već i osoba koja ceni i brine o ljudima oko sebe.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare