OVAKAV ULAZAK MLADENACA U RESTORAN JOŠ NISTE VIDELI! Opšte veselje uz „Veseli se srpski rode“, a onda… Vijore se trobojke VIDEO

Na svakoj svadbi jedan od značajnijih trenutaka za mladence je svakako prvi ples, ali momenat koji prethodi tome je ulazak u svečanu salu gde ih zvanice nestrpljhivo očekuju.

Za mnoge novopečene bračne parove taj trenutak može biti i stresan jer neki od njih imaju i tremu zato što su oči svih gostiju uprte u njih. Međutim, ima i onih parova koji uživaju u tom trenutku, ali se i trude da on bude originalan.

Na Instagram stranici srbiju_upoznaj pojavio se video-snimak sa jedne svadbe u Srbiji koji je oduševio mnogeMladenci su odlučili da u svečanu salu uđu uz pesmu „Veseli se srpski rode“, a u celoj sali su se vijorile srpske zastave.

– Još jedan lep događaj uz našu muziku – navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

Sudeći po reakcijama bilo je onih korisnika ove društvene mreže kojima se ovaj trenutak dopao, međutim, ima i nekolicine njih koji smatraju da ovaj „novi trend“ naručava tradiciju.

– Srećno mladenci – nizale su se čestitke u komentarima gde su im mnogi poželeli sreću.

– Svaka čast srećni i veseli bili!

Ipak, neki smatraju da su ovakvi trenuci na veseljima postali trend.

– Ovo postao trend – glasi jedan od komentara.

Podsetimo, nedavno se na društvenim mrežama pojavio i video-zapis u kome se vide mladenci koji su umesto svadbenog plesa zaigrali kolo.

UDARNA VEST.rs (Kurir/A.K)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare