PREDSEDNIK VUČIĆ: U Nišu sam bio 60-70, možda i 80 puta, više nego svi raniji premijeri i predsednici zajedno

„Ne postoji nijedno mesto u Srbiji u kome sam proveo toliko mnogo vremena kao u Nišu“

NIŠ – Povodom objava na društvenim mrežama da u Niš retko dolazi i to samo pred izbore i u slučaju rata, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi možda ; Novosađani mogli da mu prebace jere je u tom gradu bio 15-tak puta, dok je u Nišu kako kaže, bio 60, 70, možda i 80 puta.

„Taj nije čist ko god je to rekao. Ja sam u Nišu više nego kod kuće. Svako malo pa sam ovde. Dojadio sam i bogu i narodu ovde u Nišu. Mislim da svi premijeri i predsednici zajedno od 1945. godine do sada nisu bili ovde, koliko sam ja bio“, naglasio je Vučić na konferenciji za medije. ; Dodao je da mu je toliko Niš „nevažan“ da je nedavno primio ljude iz Brzog Broda da bi s njima razgovarao oko dalekovoda.

„Ne postoji nijedno mesto u Srbiji u kome sam proveo toliko mnogo vremena kao u Nišu. Ovde smo obeležili naš praznik, Dan srpskog jedinstva. Gledamo da sve što možemo iz Beograda pomerimo u Niš“, izjavio je Vučić. ; Kao primer toga naveo je i to što se danas u Nišu sastao sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim i predsednikom Bugarske Rumenom Radevim.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Beta)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare