GUŠIO SE U SUZAMA DOK SU MU URUČIVALI NAGRADU: Slavni glumac progovorio o MISTERIOZNOJ BOLESTI zbog koje mu je život visio o koncu

Džejmija Foksa savladale su emocije na dodeli nagrada „Critics Choice Association Awards“ za kinematografiju i televiziju u čast crnih, latinoameričkih i AAPI postignuća u ponedeljak uveče.

Dok je primao nagradu Vanguard od voditeljke i koleginice iz filma The Burial“Džurni Smolet, 55-godišnji oskarovac se borio sa suzama, a to je ujedno bilo i njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon misteriozne „medicinske komplikacije“ u aprilu. Nakon što je dobio ogroman aplauz publike dok je hodao binom, Foks nije mogao a da ne progovori o strahu za vlastito zdravlje koji je pretrpeo.

https://www.instagram.com/p/CvabrIkPMl1/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=990&rd=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs&rp=%2Fzabava%2Fpop-kultura%2F4308582%2Fdzejmi-foks-o-misterioznoj-bolesti#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A258%2C%22ls%22%3A168%2C%22le%22%3A201%7D

Znate, to je ludo, nisam to mogao učiniti pre šest meseci, zapravo nisam mogao hodati„, Foks je započeo svoj 12-minutni govor, pre nego što je napravio pauzu zbog nabujalih emocija. „Nisam klon, nisam klon. Poznajem mnogo ljudi koji su govorili da sam kloniran“, našalio se. „Želim zahvaliti svima. Prošao sam kroz nešto, prošao sam kroz neke stvari. Sada cenim svaki minut, drugačije je. Ono kroz šta sam prošao ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju jer je teško kad je skoro gotovo… kad vidiš tunel. Vidio sam tunel, nisam video svetlo. Imam novo poštovanje prema životu. Imam novo poštovanje prema svojoj umetnosti. Gledao sam toliko filmova i slušao toliko pesama pokušavajući da mi vreme prođe. Ne odustaj od svoje umetnosti, čoveče, ne odustaj“, poručio je.

Foks je poslednji put progovorio o svojim zdravstvenim problemima u julu, rekavši da je otišao u „pakao i nazad“ dok je hvalio svoju sestru Deidru Dikson i ćerku Korin Foks (29) jer su mu spasile život.

„Prošao sam kroz nešto kroz šta sam mislio da nikad, ali nikada neću proći“, rekao je Foks, obaveštavajući svojih 16 miliona pratilaca da nije „slep“ ili „paralizovan“.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rsp/Jutarnji.hr)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare