OTAC UBIJENE VANJE: Zbog novca otmičarima predao dete, sada zapomaže i doziva ćerku u policiji!

Informacije o kretanju male Vanje otmičari su dobili od njenog oca, izneto je danas na konferenciji povodom njenog slučaja.

Na društvenim mrežama se deli fotografija na kojoj je navodno Aleksandar, otac monstruozno ubijene 14-godišnje Vanje Gjorčevske, koji je, prema saznanjima severnomakedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova i tužilaštva, učestvovao u njenoj otmici, piše Večer.mk.

Prema onome što je saopštio ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, otmičare je ranije uveče otac obavestio da će Gjorčevska sama ići u školu i kada će otići.

Podsećanja radi, na današnjoj konferenciji za štampu izneti su jezivi detalji zločina. Otmičari su, navodno, informaciju o tome kada će se devojčica kretati sama dobili od oca dan pre ubistva, nakon čega su je kidnapovali, vezali ruke i noge i ubacili u vreću za spavanje.

Planirali su da traže otkup, ali nakon što je ceo region tražio devojčicu, uspaničili su se i ubili je. Dete je zakopano u okolini Skoplja, a policija je rasvetlila ubistvo 7 dana nakon što je nestanak prijavljen.

Otac još uvek daje izjavu policiji, on negira sve optužbe, iako se protiv njega sumnja na osnovu iskaza jednog od osumnjičenih.

Njega je policija privela još sinoć.

– Nije mogao da zadrži suze. Jecao je i zapomagao, čak u jednom trenutku dozivao svoju ubijenu ćerku.Negirao je da ima bilo kakve veze sa njenom otmicom i likvidacijom – pišu tamošnji mediji.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare