KAD TE CRNOGORCI SPASAVAJU I MRTAV BI USTAO! Žabljačanin pao sa konja i ostao nepomično da leži, a onda uletela KRŠNA BRAĆA! VIDEO

Nesvakidašnja scena zabeležena je na konjičkoj trci u Crnoj Gori, na Žabljaku kada su svi pokušali da pomognudžokeju koji se našao u nevolji.

Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici „Rekli su o Crnogorcima“ pojavio se snimak trke na kojoj se dogodila i jedna neočekivana situacija, a sve to dok se u pozadini čuje publika koja strastveno bodri svoje džokeje.

Kako se vidi na snimku, prilikom izlaska iz krivine jedan jahač je pao sa konja koji je bio u punom trku i ostao nepomično da leži na stazi.

Svi su odmah skočili da pomognu džokeju, grubim i naglim trzajem pridigli su ga i pokušali da ga postave na noge.

Ipak nisu odmah uspeli da ga osveste, jahač je najpre pao na kolena ali su svi bili odlučni da mu pomognu i da ga usprave. Onda su ga još jednom drmnuli naglo, te je jahač počeo polako da dolazi sebi.

Bilo je i onih pažljivijih u publici koji su kako se čuje na snimku dovikivali da polako postupaju sa njim i da mu donesu vode.

„Nema tu polako to je hajduk do hajduka“, „Namesti mu sve kosti“, „Konj bi bio nežniji“, neki su samo od komentara ispod ovog videa.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/I.R.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare