AVRAMOVIĆ I PANTER SU POČELI SA TRENINZIMA! Obradović govorio o POVREĐENIM košarkašima! Grobari će ovo ŽELETI DA ČUJU!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradovićrekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Panatinikosa Evroligi od posebnog značaja za njega, uz ocenu da će crno-belima za dobar rezultat biti potrebna kvalitetna igra.

„Panatinaikos je za mene uvek specijalna utakmica kad igramo protiv njih, razlozi su poznati. Ekipa koja ima najveće moguće ambicije, napravili su takav roster i svi ljudi iz kluba, počev od trenera, pričaju da su im ambicije da se plasiraju najmanje na fajnal-for. Tako da smo svesni protiv koga igramo, kvalitetna su ekipa, imali su sitnih problema početkom sezone, sad igraju veoma dobro, pametno, kontrolišu igru i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu, ako želimo da ostvarimo pozitivan rezultat“, rekao je Obradović, a prenosi klupski sajt.

Partizan će sutra od 20.45 u Beogradskoj areni dočekati Panatinikos u utakmici 11. kola Evrolige.

Trener crno-belih istakao je da su Aleksa Avramović i Kevin Panter počeli s treninzima, a da će odluku o sastavu sa sutrašnji meč doneti nakon jutarnjeg treninga.

Prema saznanjima Kurira, Kevin Panter i Aleksa Avramović biće u timu protiv Panatinaikosa.

Centar Partizana Alen Smailagić ocenio je da bi za trijumf njegovog tima bilo potrebno da igra kvalitetniju odbranu.

„Panatinaikos je jak tim, imaju veoma dobre igrače. Jedan koji dolazi sutra je bio sa nama, to je Matijas kog jedva čekamo da vidimo. Janis zbog povrede ne dolazi. Utakmica će biti jako dobra. Biće puno navijača, biće zanimljivo za igranje naročito nakon onakve pobede protiv Borca. Osećamo se dobro, osećamo se lepo, treninzi nam idu kako treba. Videćemo šta će sutra da se desi, daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo. Stisnućemo odbranu jer smo u tom segmentu do sada bili najslabiji“, rekao je Smailagić.

UDARNA VEST.ra(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare