Divan gest Partizana! Matijas Lesor proslavio rođendan sina u Srbiji, došli svi saigrači iz crno-belog kluba

Košarkaši Partizana u okviru 11. kola igraju protiv Panatinaikosa novi meč Evrolige, ali, ovo neće biti duel kao bilo koji drugi. Zasluge za to idu Matijasu Lesoru, košarkašu koji trenutno nastupa u Grčkoj, a koji je pre toga bio važan deo crno-bele ekipe.

Matijas Lesor je stigao u Beograd, a, kao da je ciljao, pošto je stigao na poseban dan za njega, jer je njegovom sinu rođendan.

Zbog toga, Francuz je odlučio da rođendan proslavi u Beogradu u igraonici, gde su se našli svi njegovi bivši saigrači iz Partizana, koji su došli tu kako bi ugođaj bio potpun.

Takođe, Lesor je govorio o novom susretu sa svojim bivšim saigračima.

– Dobro je biti ovde, video sam sve svoje saigrače i srećan sam što su tu. Bilo je ludo da dolazim danas ovde kad je rođendan mog sina, a sjajno je što proslavljamo rođendan kao familija. Lepo je, čekao sam ovaj momenat da ih vidim opet, pričamo dosta preko telefona, bio sam uzbuđen da ih vidim opet i da se družimo. Sutra će biti emotivno, ali će biti i lepo.

Lesor ističe i da je ovo posebna utakmica za njega.

– Biće miks emocija, razmiliću kako da odigram utakmicu, želim da bude kao i svaka druga utakmica, ali, relanost je takva da sam povezan s timom, ali došao sam sa svojim timom da pobedim.

Na kraju, Lesor je poslao i poruku navijačima.

–  Ne, nisam zaboravio, samo bih rekao hvala svima što su došli na moj rođendan, nisam očekivao ovoliko ljudi, pokazuju mi ljubav, Partizan je moja familija.

UDARNA VEST.rs(telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare