Kakva vest za Zvezdu: Jang bojs bez pet igrača u meču odluke!

Fudbaleri Jang bojsa dočekaće u utorak (21:00) Crvenu zvezdu, u meču petog kola grupe G u okviru Lige šampiona. Ipak, pred verovatno ključni duel, švajcarški šampion je saznao loše vesti.

Naime, Rafael Viki, trener „mladih momaka“, neće moći da računa na petoricu igrača u meču sa šampionom Srbije. Najbitniji izostanak je svakako Sedrik Iten, napadač ovog tima, koji je Zvezdi pravio velike probleme u meču u Beogradu.

Osim njega, neće biti ni Kastrota Imerija, Malika Demea, Lukaša Lakomija, dok će Sandro Lauper propustiti meč zbog crvenog kartona, koji je dobio u susretu sa Mančester sitijem.

Nema sumnje da će ovi izostanci poremetiti Vikijeve planove, ali su i bez njih, Švajcarci vrlo opasni. Podsetimo, pobeda vodi Zvezdu u Ligu Evrope, poraz je izbacuje iz evropskih takmičenja, dok će remi prolongirati razrešenje do poslednjeg kola.

Zvezda otputovala u Bern sa 25 igrača

Za razliku od svog protivnika, crveno-beli su put Švajcarske krenuli u punom sastavu. Barak Bahar je za Bern poveo 25 igrača, a na spisku su:

GolmaniOmri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević 
OdbranaKosta Nedeljković, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić 
SredinaMarko Stamenić, In Bom Hvang, Srđan Mijailović, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Uroš Kabić, Piter Olajinka, Vladimir Lučić, Stefan Mitrović
NapadŠerif Ndiaje, Žan Filip Kraso, Jovan Mijatović

UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare