Ivica Dačić se oglasio o slučaju Selme Bajrami: „Mislim da ima razloga za zabranu ulaska u Srbiju“

Slučaj pevačice Selme Bajrami koja je na nastupu pokazivala dvoglavog orla uz pesme na šiptarskom, prokomentarisao je i Ivica Dačić, koji je mišljenja da ima elemanata da se njoj zabrani ulazak u Srbiju kao što je to učinjeno sa Jadrankom Barjaktarović, i pojedinim reperima.

Dačić, prvi potpredsednik Vlade zadužen za spoljnu politiku i bezbednost i ministar spoljnih poslova, tvrdi da bi Selmi trebalo zabraniti ulazak u Srbiju, ali ne samo njoj:


– Mislim da ima razloga za to, kao I za jos neke, ali to je nadležnost MUP-a i bezbednosnih službi –
 kazao je Ivica Dačić za Informer. 

Podsetimo, Bajramijeva je uz pesme na šiptarskom jeziku pokazivala dvoglavog orla na nastupu u Sarajevu, a nakon toga se pravdala kako je ona internacionalna pevačica:

– Ne želim da odgovaram na takva pitanja. Svi znate da sam ja „Selma internacionale“! Vi zovete samo kada je neka provokacija. Ja sam Bosanka poreklom sa Kosova. Apolitična sam osoba. Volim sve narode. Pevam svuda gde me vole. Neću više da razgovaram na tu temu – kazala je tada Selma za Informer i zapretila:

– Šta kako će da reaguje javnost u Srbiji? Vi ste i dosad pisali na svoju ruku. Oni me poznaju, znaju ko sam ja. Ukoliko me na bilo koji način ugrozite, postoje sudovi – kazala je ona. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare