NI U „DEDA MRAZOVOJ KUĆICI“ NISU BILI SIGURNI! Članove Belivukovog klana prisluškivali u vikendici u Tršiću – ONA JE BILA VLASNICA

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka MIljkovića nastavljeno je posle pauze pregledanjem pisane dokumentacije koja se odnosi na jedinu ženu koja je obuhvaćena optužnicom, Slađanu Sekulić.

Optužnicom je, podsetimo, obuhvaćen i njen suprug, Vlado Georgijev, koji je promenio ime i ranije se zvao Dragan Sekulić.

U sudnici su prikazane naredbe za tajno slušanje mobilnih telefona Slađane Sekulić, kao i slušanje i snimanje u kući u Tršiću, takozvanoj „Deda mrazovoj kućici“ u kojoj su u decembru 2020. pred hapšenje, prema navodima iz spisa predmeta, boravili i Veljko Belivuk kao i njegova supruga Bojana.

– Navodi se da je 7. decembra 2021. kupila Vinogradarsku kuću i prenela vlasništvo na sebe – rekla je advokat Slađane Sekulić, Sanja Ćeriman navodeći da s obzirom na to da se kuća vodi na njenu klijentkinju, policija u njoj nije smela da je prisluškuje.

Podsetimo, vikendica u Tršiću otkrivena je posle hapšenja kriminalne grupe 4. februara 2021. Prema nezvaničnim informacija, kada je policija upala u nju, kuća je bila ukrašena i na njoj je stajala tabla „Deda mrazova kućica“. Izvori Kurira ispričali su da je navodno u njoj Belivuk sa porodicom dočekao poslednju Novu Godinu na slobodi.

Navodno, „Vinogradarska kuća“ je posle kupovine bila kompletno renovirana i na njoj je postavljen najsavremeniji video nadzor.

Inače, posle hapšenja kriminalne grupe, policijski inspektori su danima pretresali kuću.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare