„MOGAO JE LJUDIMA U KUĆU DA UĐE, ŠOK“ Očevici saobraćajke kod Leskovca opisali UŽASNE SCENE: Vozač đačkog autobusa SLETEO S PUTA

Đački autobus sleteo je danas sa puta na izlazu iz sela Kutleš, odnosno, između Donjeg Brijanja i Brestovca, udario u banderu, polomivši je i znatno oštetivši vozilo.

Iz Policijske uprave Leskovac kažu da se u vozilu nalazio samo vozač, o čijem zdravstvenom stanju nema informacija, a prema nezvaničnim saznanjima, on udario je u banderu pored puta i time meštane ostavio bez struje, te je na mesto nezgode došla i služba Elektrodistribucije.

Meštanka i majka dece koja ovim prevoznikom idu u školu, vidno zabrinuta ispričala je novinarima prizor koji je zatekla ubrzo nakon što se autobus prevrnuo.

„Pokidao je banderu, mogao je ljudima u kuću da uđe“

– Put je prav, pokidao je banderu, mogao je ljudima u kuću da uđe. Ja sam se frapirala i šokirala. Moja deca putuju tim autobusom u školu. Apsolutno me ne interesuje ni šta je ni kako, odmah su mi i moja i druga dece pala na pamet. Šta da je sneg ili poledica? – rekla je zabrinuta prolaznica.

Među očevicima postoje razne verzije naglog skretanja autobusa sa puta, ali zvaničnih podataka još uvek nema, kao što je za sada nepoznato i da li je vozač povređen.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic/Jugmedia)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare