UBIJENI JAGODINAC ZATEČEN GO, OSUMNJIČENI TINEJDŽER ČEKAO POLICIJU ISPRED STANA: Pozvao druga i rekao šta je uradio! NOVI DETALJI

Devetnaestogodišnjak B.D. iz Paraćinaosumnjičen je da je metalnom šipkom, a zatom nožem usmtio Z.S. iz Jagodine. Kako saznaje Kurir ispituje se priroda njihovog odnosa, a ubistvo je, kako sumnja, počinjeno u naletu besa, u afektu!

Prema nezvaničnim saznanjima, da podsetimo, na telu ubijenog su uočeni hematomi od udaraca šipkom i ubodne rane po telu i prerezan vrat, a Više javno tužilaštvo u Jagodini je naložilo obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Osim obdukcije naloženo je i veštačenje njihovih telefona kako bi se, eventualno, došlo do motiva ovog ubistva.

– Ubistvo je počinjeno u afektu, u naletu besa jer je žrtva prvo pretučena šipkom, izbodena, a zakim je i prerezan vrat – navodi izvor Kurira i dodaje:

– Intezivno se radi i na rasvetljavanju motiva jer je telo Z.S. pronađeno bez odeće u njegovom stanu, a telefoni se proveravaju kako bi se utvrdilo da li su se i kako poznavali.

Posle ubistva B.D. je pozvao svog druga i rekao mu da je ubio čoveka, nakon čega je ovaj odmah pozvao policiju.

– Kad je policija stigla na lice mesta tako je bio i devetnaestogodišnjak, čekao ih – kaže izvor.

Prema rečima našeg izvora pretpostavlja se da su se upoznali na društvenim mrežama, ali nije poznato da li je Z.S. pozvao mladića da se vide da bi ga namamio.

– Motiv će biti naknadno utvrđen kao i priroda njihovog odnosa, za sada se ne isključuje da je Z.S. mladića namamio u stan – navodi naš izvor.

Prema rečima poznanika i komšija Z.S. je nakon razvoda viđan sa muškarcima koje je odvodio u svoj stan.

– Znamo da je posle razvoda bio naklonjen istom polu i on to ne krije – navodi se.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs / D.A.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare