Prvo ću tebe da ubijem, ako budem izašao odavde! Kostina majka doživela šok prilikom posete sinu!

Slučaj Koste K. (14), dečaka ubice koji je počinio masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, i dalje je pod velikom lupom javnosti, s obzirom na to da porodica Kecmanović nastavlja da šokira javnost.

Miljana Kecmanović prilikom davanja iskaza u policiji potpuno je zaprepastila pojavom, ali i stavom sa kakvim je došla na saslušanje.

Ono što je posebno iznenadilo prisutne bilo je Miljanino odlučno obećanje da se nikada neće odreći svog sina, bez obzira na sve okolnosti, ne sluteći koja količina besa dolazi od njenog sina koji je masakr i počinio. 

Psihijatri i psiholozi koji ga trenutno veštače utvrdiće kakve se sve misli roje dečaku ubici po glavu, međutim, otpor prema majci traje već jako dugo, a šta joj tačno zamera, za sada zna samo on.

Stručnjaci koji ga veštače treba da utvrde da li je baš iz te sada vidljive mržnje i počinio masakr u školi. Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, Kosta je i neposredno posle hapšenja izgovorio rečenicu koja je zaledila krv u žilama inspektora koji su ga saslušavali.

Rekao je: „Žao mi je što joj nisam video lice kad je saznala šta sam uradio…“

Iz ove rečenice jasno se vidi da je osnovni razlog za počinjeni zločin bio taj da vidi majku kako pati. Dodatni šok je usledio prilikom poslednjeg viđenja sa majkom, kada je Kosta imao nastup besa, pa je u jednom trenutku rekao:

– Ako budem izašao odavde, prvo ću tebe da ubijem!

Od tog trenutka, kako nezvanično saznajemo, majka dečaka ubice je u depresiji, a jedina uteha joj je ćerka kojoj se potpuno posvetila.

Obučena kao da ide na svečanost

Podsetimo, Miljana Kecmanović je tokom saslušanja zauzela odlučan stav i izjavila da nikada neće dozvoliti da joj se oduzme dete.

Na ispitivanju u vezi sa sumnjom da je zanemarivala maloletno dete, Miljana Kecmanović privukla je pažnju prisutnih svojim izgledom, kada je stigla na ispitivanje potpuno našminkana, sa sređenom frizurom i noktima, obučena kao da ide na svečanost. 

– Majku Koste Kecmanovića da ste videli na ulici nikad ne biste rekli da je preživela bilo kakvu tragediju, a kamo li da je majka masovnog ubice. Ona je dajući iskaz rekla da nikada neće dozvoliti da joj se oduzme dete – rekao je tada dobro obavešteni izvor portala Republika.rs.

Ispričala je istražiteljima da je bila protiv toga da njen suprug, Vladimir Kecmanović, vodi njihovog sina Kostu u streljanu. Iako je priznala da je njen sin bio naučen da puca, tvrdila je da nije imala nikakve sumnje da bi to moglo dovesti do tako stravične tragedije, budući da Kosta nije pokazivao znake agresije.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare