NOVA HAPŠENJA ZBOG NAPADA NA SRBE U ZADRU: Hrvatska policija istražuje incident, privedeno još navijača pred utakmicu Zvezde 

Zadarska policija se oglasila i navela da je uhapšeno još osumnjičenih za napad na delegaciju KK Crvena zvezda.

Pred meč sedmog kola ABA lige u Zadru između domaćina i Crvene zvezde napadnuta je delegacija crveno-belih i tom prilikom su povređena dva novinara, član uprave kluba i jedan prijatelj kluba, a sada hrvatska novinska agencija „Hina“ prenosi da je policija ponovo reagovala povodom tog slučaja.

Portparolka zadarske policija Ivana Grbin je istakla da su već ranije bile privedene dve osobe zbog ovog napada, a da je sada došlo do dodatnih hapšenja.

Od hrvatske policije nije bilo informacija o tome o kom broju privedenih se radi. Navedeno je da su se napadi desili u širem centru grada u naselju Voštarica, a otkriveno je da su napadnuti zadobili „lakše telesne povrede“.

– Policija je isto veče pod nadzor stavila dve osobe koje se dovode u vezu sa događajem, a jutros je privedeno još nekoliko osoba koje se takođe dovode u vezu sa time – rekla je Ivana Grbin.

Crvena zvezda je u subotu objavila da je njena delegacija napadnuta, a zatim se oglasio i košarkaški klub Zadar i potvrdio navode o napadu. Nakon toga smo videli saopštenja navijača Zadra, hrvatske policije i ABA lige, a utakmica je zakazan za 17 časova i na kraju će se igrati pred punim tribinama.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport/Mondo)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare