LIGA ŠAMPIONA Drama u Kopenhagenu! Bajern već u osmini finala, a Kejn rešeta kao niko

U sredu veče se zatvara četvrto kolo Lige šampiona, a od 21 sat nas očekuje šest ozbiljnih duela koji direktno mogu da odluče stanje na tabeli u grupama A, B i C.

Arsenal – Sevilja 2:0

64′ GOOOOOL! Arsenal gazi ka trijumfu, Bukajo Saka je zatresao mrežu Sevilje. Proigrao ga je Martineli, usledio je sjajan dribling u šesnaestercu i hitac u dalji ugao gola Marka Dmitrovića.

29′ GOOOOOL! Probio je Arsenal bedem Sevilje, Leandro Trosar je obradovao domaće navijače. Sjajnu akciju u kojoj su učestvovali Žoržinjo i Saka, Belgijanac je krunisao pogotkom.

Bajern – Galatasaraj 2:1

90+2′ GOOOOOOL! Ima nade za Galatu, Sedrik Bakambu se sjajno snašao i zatresao mrežu Bavaraca.

86′ GOOOOOOL! Neverovatni Hari Kejn, još jedan gol engleskog špica. Tačka na ovu utakmicu.

80′ GOOOOOOL! Bajern konačno dolazi do vođstva, ko drugi ako ne Hari Kejn. Posle prekida Jozue Kimiha je engleski napadač glavom zatresao mrežu.

Kopenhagen – Mančester junajted 4:3

88′ GOOOOOOL! Preokret Kopenhagena u režiji Ronija Bardagdžija. Sjajan volej udarac zahvatio je 17-godišnji Šveđanin i bacio u trans ceo Parken.

83′ GOOOOOOL! Poravnanje na Parkenu, Lukas Lerager je savladao Andrea Onanu. Imamo dramu!

69′ GOOOOOOOL! Bruno Fernandeš je precizan iz jedanaesterca.

68′ Penal za Junajted! Rukom je igrao jedan od igrača Kopenhagena u šesnaestercu, sudija je pogledao VAR i pokazao na belu tačku.

45+9′ GOOOOOOL! Diogo pogađa sa bele tačke. Potpuni povratak Danaca, koji su nadoknadili 0:2 i sa igračem više će pojuriti veliki preokret i pobedu.

45+7′ Penal za Kopenhagen! Rukom u šesnaestercu igrao je Hari Megvajer.

45′ GOOOOOOL! Kopenhagen se vraća u život. Danci su ekspresno iskoristili igrača više i preko Mohameda Elionusija smanjili zaostatak.

42′ Crveni karton za Markusa Rašforda. Izuzetno nesmotreno je startovao Englez i dobio direktan crveni.

28′ GOOOOOOL! Duplira prednost Junajted, ponovo Hojlund. Danac nema milosti za klub u kojem je stasao, još jednom se upisao u strelce.

3′ GOOOOOL! Junajted vodi golom Rasmusa Hojlunda. Igrač koji je ponikao u Kopenhagenu sada je matirao svoj matični klub. Bilo je to posle lepe akcije Đavola i asistencije Mektomineja.

PSV – Lens 1:0

12′ GOOOOOOL! Filipsovci dolaze do vođstva preko Luka de Jonga. Johan Bakajoko je centrirao, a visoki napadač glavom zakucao loptu u mrežu.

Real Madrid – Braga 3:0

Kraj: Real – Braga 3:0.

61′ GOOOOOOL! Blickrig Kraljevskog kluba i odlazak na ogromnih 3:0. Rodrigo je pogodio u kontri, posle asistencije Vinisijusa.

58′ GOOOOOOL! Vinisijus Žunior duplira prednost Kraljevskog kluba. Lukas Vaskes je asistent.

27′ GOOOOOOL! Real vodi, strelac je Braim Dijas. Rodrigo je pobegao po levoj strani, ušao duboko u šesnaesterac, pa proigrao Dijasa kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.

6′ Braga maši penal! Đalo je mogao da šokira domaće navijače, ali je Lunjin odbranio njegov udarac sa bele tačke.

Salcburg – Inter 0:1

85′ GOOOOOOL! Zatresla se mreža i u Salcburgu. Inter je poveo golom Lautara Martinesa iz penala u 86. minutu.


UDARNA VEST.rs (Sportal)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare